FC Volendam onderhandelt over mogelijke toptransfer van Van de Ven

FC Volendam onderhandelt over mogelijke toptransfer van Van de Ven

Gepubliceerd: woensdag 4 augustus 2021 om 16:58wo 04-08-2021 om 16:58

Laatste update: woensdag 4 augustus 2021 om 19:51wo 04-08-2021 om 19:51

Olympique Marseille wil Micky van de Ven losweken bij FC Volendam, maar de Franse club heeft nog geen definitief akkoord bereikt over de transfersom. De interesse is wel zeer serieus en een transfer gaat er naar alle waarschijnlijkheid ook komen.

De interesse van Marseille in Van de Ven speelt al langer. De club informeerde naar hem, trok vervolgens Luan Peres van Santos aan, maar is toch weer teruggekomen voor de twintigjarige verdediger uit Wormer.

Het eerste bod van Marseille werd door Volendam lachend van tafel geveegd. Naar verluidt bood de Franse club minder dan één miljoen euro. De verwachting is dat Marseille en Volendam, dat inzet op veel meer, elkaar uiteindelijk wel weten te vinden. Rond het weekend moet er meer duidelijk worden.

Volgens goed geïnformeerde Franse bronnen volgt Marseille de situatie rond Van de Ven al meerdere maanden. Hij staat meer dan open voor een vertrek naar Frankrijk en is overtuigd van het sportieve plan dat de club met hem heeft. Zaakwaarnemer Mino Raiola is met Marseille in onderhandeling over de persoonlijke voorwaarden, maar ook dat lijkt goed te komen. Volgens De Telegraaf, dat het nieuws als eerste bracht, zijn Van de Ven en Raiola in Frankrijk om met Marseille te praten.

Van de Ven werd ook gelinkt aan clubs uit de Nederlandse top en subtop, maar door de hoge vraagprijs van Volendam durfden of konden veel clubs de gok niet nemen.

(Tim van Duijn/VoetbalPrimeur) 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws