Overmars sluit vertrek van Ajax-tweetal uit: 'Kunnen wij heel duidelijk over zijn'

Overmars sluit vertrek van Ajax-tweetal uit: 'Kunnen wij heel duidelijk over zijn'

Gepubliceerd: dinsdag 27 juli 2021 om 21:21di 27-07-2021 om 21:21

Laatste update: dinsdag 27 juli 2021 om 21:58di 27-07-2021 om 21:58

Marc Overmars is zéér duidelijk over de toekomst van Antony en Edson Álvarez bij de club. De Braziliaan en Mexicaan staan nadrukkelijk in de belangstelling, maar een transfer is onbespreekbaar, laat de directeur voetbalzaken van Ajax weten.

De 21-jarige Antony wordt gelinkt aan Bayern München en Stade Rennes heeft serieuze interesse in verdediger annex middenvelder Álvarez. "Een concreet bod hebben wij niet ontvangen, maar ik geloof wel dat Stade Rennes serieuze interesse heeft", vertelt Overmars aan Voetbal International over de situatie van Álvarez. "Toch kunnen wij daar heel duidelijk over zijn: op dit moment is een vertrek van hem een no go. Hij is bij Ajax een belangrijke speler geworden. Hij mag van ons dus niet weg."

Ook Antony speelt komend seizoen 'gewoon' in het shirt van Ajax, stelt Overmars. "Hij speelt pas één seizoen bij ons en kan nog flink groeien. Spelers die drie, vier of vijf jaar bij ons spelen zijn klaar voor de volgende stap. In het geval van Antony laten we hem niet gaan."

Beide spelers hebben zich tot op heden nog niet gemeld bij de ploeg van trainer Erik ten Hag, die druk in de voorbereiding zit. Álvarez is met Mexico actief op de Gold Cup en Antony vertegenwoordigt Brazilië op de Olympische Spelen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws