BILD: Bailey (Leverkusen) kan toptransfer maken, verschil is nog vijf miljoen

BILD: Bailey (Leverkusen) kan toptransfer maken, verschil is nog vijf miljoen

28-07-2021 08:13 Laatste update: 08:22
29

Voor Leon Bailey lonkt een transfer naar de Premier League. Van alle geïnteresseerde clubs lijkt Aston Villa het meest serieus voor de aanvaller van Bayer Leverkusen. Er zit nog een verschil van vijf miljoen euro tussen vraag en aanbod.

Dat meldt BILD. Naast Aston Villa worden ook Wolverhampton Wanderers en Leicester City genoemd. "Er zijn verschillende clubs uit de Premier League geïnteresseerd. We kijken nu naar de opties", bevestigt stiefvader Craig Butler tegenover BILD.

Bailey hoopt zijn carrière voort te zetten in Engeland, maar gaat niet over één nacht ijs. "Het is belangrijk dat Leon de juiste stap zet. Het is nog niet duidelijk of hij deze transferperiode vertrekt of later", zegt Butler. Bailey heeft bij Leverkusen nog een contract tot 2023. "Leon voelt zich thuis in Leverkusen. Er komt alleen een transfer als alle partijen tevreden zijn."

Volgens BILD heeft Aston Villa een bod van dertig miljoen euro neergelegd, maar daar is Leverkusen niet mee akkoord gegaan. De club wil minstens 35 miljoen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s