Ik zie in Nederland geen andere club dan Feyenoord, laat dat duidelijk zijn

"Ik zie in Nederland geen andere club dan Feyenoord, laat dat duidelijk zijn"

Gepubliceerd: woensdag 28 juli 2021 om 16:21wo 28-07-2021 om 16:21

Feyenoord is druk bezig om het contract van doelman Justin Bijlow te verlengen. De 23-jarige doelman ligt nog tot de zomer van 2023 vast in Rotterdam, maar Feyenoord wil die verbintenis graag openbreken en verlengen.

Bijlow bevestigt op de persconferentie voor de return tegen FC Drita van donderdagavond dat hij inderdaad in onderhandeling is met Feyenoord over contractverlenging. "Ja, de club is er wel mee bezig. Ik ben heel blij dat de club het vertrouwen uitspreekt naar mij. De rest is voor de zaakwaarnemer en Feyenoord zelf", licht de sluitpost de huidige situatie kort toe.

De doelman voelt zich uitstekend op zijn plek in Rotterdam, maar sluit niet uit dat hij in de toekomst alsnog een transfer naar het buitenland gaat maken. "Ik wil altijd het hoogst haalbare halen en ik zie in Nederland geen andere club dan Feyenoord, laat dat duidelijk zijn. Maar als voetballer wil ik wel het hoogst haalbare halen."

Bijlow kwam afgelopen seizoen, mede door verschillende blessures, slechts tot zestien competitiewedstrijden in de Eredivisie. De jonge doelman hoopt dat Feyenoord erin slaagt om zich donderdagavond te plaatsen voor de volgende ronde van de Conference League. "Natuurlijk wil je Champions League of Europa League spelen, maar dat is niet gelukt. Nu moeten we goed presteren in dit toernooi en dat begint donderdag."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws