Overmars hoopt Tagliafico binnenboord te houden: 'Het is stil rond hem'

Overmars hoopt Tagliafico binnenboord te houden: 'Het is stil rond hem'

Gepubliceerd: woensdag 28 juli 2021 om 16:39wo 28-07-2021 om 16:39

Laatste update: woensdag 28 juli 2021 om 16:50wo 28-07-2021 om 16:50

Marc Overmars heeft goede hoop dat Ajax-linksback Nicolás Tagliafico ook dit seizoen in het shirt van de Amsterdammers te bewonderen is. De Argentijn hoopt op een transfer, maar tot op heden heeft Ajax nog geen concrete aanbiedingen gehad.

De directeur voetbalzaken van Ajax dankt de kalmte rondom de persoon Tagliafico aan de coronacrisis. "Rond Tagliafico is het stil", vertelt Overmars in gesprek met Voetbal International. "Ik hoop dat hij blijft. Zonder crisis waren zij alle drie al lang weggeweest." Naast Tagliafico doelt Overmars op Andre Onana en David Neres. De voormalig international van Oranje ziet dat clubs in deze periode zuiniger zijn geworden.

"Het is daarom wel moeilijker om de besproken vijftig miljoen euro aan verkopen binnen te halen dit jaar", gaat Overmars verder. Ondanks dat hoopt de directeur voetbalzaken dat het Ajax gaat lukken om de Argentijnse linksback nog een jaar binnenboord te houden. Vorige zomer aasde Tagliafico eveneens op een transfer, maar ook toen kwam het er niet van. Clubs hebben nog tot 31 augustus de tijd om de kersverse winnaar van de Copa América weg te lokken uit Amsterdam.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws