Schmidt bespreekt 'goede speler' Berisha en Ihattaren: 'Ziek, zeiden de dokters'

Schmidt bespreekt 'goede speler' Berisha en Ihattaren: 'Ziek, zeiden de dokters'

Gepubliceerd: woensdag 28 juli 2021 om 20:01wo 28-07-2021 om 20:01

Laatste update: woensdag 28 juli 2021 om 20:07wo 28-07-2021 om 20:07

PSV-trainer Roger Schmidt heeft voorafgaand aan de Champions League-wedstrijd tegen Galatasaray vragen gekregen over inkomende én uitgaande transfers. Het is de voorbije dagen druk geweest in Eindhoven: Pablo Rosario (OGC Nice) en Donyell Malen (Borussia Dortmund) zijn vertrokken, Mergim Berisha (Red Bull Salzburg) is in beeld en Mohamed Ihattaren heeft ook het nieuws gehaald.

Berisha blonk vorig seizoen uit bij de oude club van Schmidt en won met Duitsland het jeugd-EK. Schmidt kent hem al, laat hij met een glimlach weten aan RTL7. "Hoe graag ik hem wil hebben? Hij is een goede speler... Maar er lopen nog wel meer goede spelers rond, in Salzburg en bij andere clubs."

Daarnaast is er nog de kwestie-Ihattaren: de spelmaker kwam in het heenduel met Galatsaray niet van de bank af en is niet mee naar Turkije gereisd voor de return. Volgens de officiële lezing is hij ziek, maar Ihattaren werd woensdag gespot in Zuid-Frankrijk, waar hij met zaakwaarnemer Mino Raiola over zijn toekomst zou praten. "We zullen het zien", houdt Schmidt zich opnieuw op de vlakte. "Hij is ziek, dat is wat de dokters me vertelden. Maar ik heb nu geen tijd om spelers te bespreken die er nu niet zijn."

PSV heeft om 20.00 uur afgetrapt tegen Galatasaray, met een 5-1 voorsprong op zak. De winnaar van dit tweeluik haalt de derde Champions League-voorrondes.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Ihattaren alsnog opbloeien onder Roger Schmidt?

Ja
14%
Nee
86%
(5813 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws