Sneijder werpt tegen na interview Van Ginkel: 'Als je zo'n Mauro in ziet vallen'

Sneijder werpt tegen na interview Van Ginkel: 'Als je zo'n Mauro in ziet vallen'

Gepubliceerd: woensdag 28 juli 2021 om 23:04wo 28-07-2021 om 23:04

Wesley Sneijder is het niet eens met PSV-aanvoerder Marco van Ginkel. Die verklaarde na afloop van de 1-2 zege bij Galatasaray dat de selectie van de Eindhovenaren breed genoeg was, maar volgens analist Sneijder is dat niet het geval.

PSV nam deze week afscheid van Pablo Rosario (OGC Nice) en Donyell Malen (Borussia Dortmund), terwijl Mohamed Ihattaren ook bezig lijkt met een transfer. Van Ginkel stond na afloop van de wedstrijd tegen Galatasaray voor de microfoon van RTL7 en kreeg de vraag of 'er nog wel wat mij moet komen' in Eindhoven. "Lastige vraag, ik vind dat je ook een hele goede bank hebt. Maar misschien zijn er nog wel een paar posities waar het nog niet heel dik bezet is", liet hij weten.

Met name die eerste constatering van Van Ginkel zorgde voor verbazing bij Sneijder. "Ik vind helemaal niet dat ze zo'n goede bank hebben eigenlijk. Davy Pröpper? Dat is de enige, qua ervaring", aldus de recordinternational van Oranje. "We moeten drie, vier spelers erbij hebben voor de bank: dat ga je als speler ook niet zeggen. Maar als je zo'n Mauro Júnior in ziet vallen, die eigenlijk die goal (de 1-2 van Mbaye Diagne vlak voor tijd, red.) vrij makkelijk weggeeft en van de bal wordt gezet. Dat is geen speler die je straks in de Champions League kunt gebruiken, die komt gewoon tekort."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Met wie ben jij het eens?

Van Ginkel
19%
Sneijder
81%
(2310 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws