Sneijder lokt geprikkelde reactie Elia uit: 'Daar heb ik helemaal schijt aan'

Sneijder lokt geprikkelde reactie Elia uit: 'Daar heb ik helemaal schijt aan'

29-07-2021 09:20 Laatste update: 09:39
104

Enkele uitspraken van Wesley Sneijder zijn slecht gevallen bij Eljero Elia. De aanvaller van FC Utrecht laat in een tweet weten altijd 'real en puur' te zijn.

Sneijder viel woensdagavond in de studio van RTL7 over het gedrag van Elia in de Videoland-documentaire No Guts No Glory, over het seizoen van FC Utrecht. Op een gegeven moment beent de aanvaller woedend de kleedkamer in om Adrián Dalmau na diens rode kaart de waarheid te vertellen. 'Je hebt echt geluk dat die camera hier is', riep Elia herhaaldelijk, tot ergernis van Sneijder.

Wedden

Meer odds

"Ik vind het echt onzin wat er hier gebeurt", reageert de recordinternational, die een skybox heeft bij FC Utrecht. "Elia komt binnen en wil eigenlijk iets zeggen, je ziet in een bepaalde emotie. En dan gaat hij zeggen: Je hebt geluk dat die camera er staat. Als je in die emotie zit, ga je naar binnen en interesseert het je niet wat er om je heen staat. Al staan er honderd camera's bij: als je in die emotie zit, moet je het zeggen ook."

De reactie van Elia bleef niet lang uit. Woensdagavond reageerde hij eerst met drie lachende emoji's, twee uur later gevolgd door een langere boodschap. 'Je kan veel van mij zeggen, maar ik ben altijd real en puur en dat weet heel nederland en dat mensen daar niet tegen kunnen heb ik helemaal schijt aan, have a nice day', tweet de aanvaller, wiens rol bij FC Utrecht lijkt uitgespeeld. Sneijder en Elia waren ploeggenoten tijdens het WK van 2010.