AZ-target geeft toe: 'Het zou natuurlijk wel een perfecte stap voor mij zijn'

AZ-target geeft toe: 'Het zou natuurlijk wel een perfecte stap voor mij zijn'

Gepubliceerd: donderdag 29 juli 2021 om 23:23do 29-07-2021 om 23:23

Laatste update: vrijdag 30 juli 2021 om 11:39vr 30-07-2021 om 11:39

Maduka Okoye bestempelt een transfer naar AZ als de ideale vervolgstap in zijn loopbaan. De doelman van Sparta, die de Champions League als groot einddoel heeft, wil echter nog niet te ver op de zaken vooruit lopen.

De Spartaan zou op een Alkmaars lijstje staan om Marco Bizot te vervangen en na enig aandringen van de verslaggever zegt Okoye dat AZ wel eens door zijn hoofd spookt. "Misschien zijn er wel wat gesprekken geweest met mijn management..", klinkt het tegenover ESPN. "Met mij hebben ze niet gepraat en zolang Bizot daar nog is, weet ik het ook niet. Natuurlijk zou het wel een perfecte stap zijn voor mij, om vanuit daar weer een grotere stap te maken."

De Eredivisie is namelijk niet het grote droomdoel van de Nigeriaan. "Dat is de Champions League. Met Sparta waren we al dichtbij, we hadden bijna Europees voetbal, haha! Ik heb een plan uitgestippeld met mijn management om daar te komen en nu moet ik hard werken en het op het veld laten zien. Wedstrijden spelen is nu het belangrijkste, het maakt niet uit waar."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws