Hertha stelt voorwaarde voor Ekkelenkamp-transfer: 'Anders komen we niet in actie'

Hertha stelt voorwaarde voor Ekkelenkamp-transfer: 'Anders komen we niet in actie'

Gepubliceerd: vrijdag 30 juli 2021 om 17:10vr 30-07-2021 om 17:10

Sportief directeur Fredi Bobic heeft bevestigd dat Jurgen Ekkelenkamp op de radar van Hertha BSC staat. Volgens de 49-jarige Sloveen wordt nu gekeken of de komst van de Ajax-middenvelder haalbaar is.

In gesprek met Kicker vertelt Bobic over de interesse van Hertha in Ekkelenkamp. "We kennen de speler goed en we hebben inderdaad interesse", vertelt de directeur. "Nu moeten we af gaan wegen of het mogelijk is." Kicker weet daar vervolgens aan toe te voegen dat Hertha een 'laag zescijferig bedrag' moet betalen om Ekkelenkamp los te weken bij Ajax.

Tegenover de Duitse tak van Sky Sports gaat Bobic nog iets verder in op de Hertha-belangstelling voor Ekkelenkamp. "Er moet sprake zijn van een redelijke en verstandige transfersom voor hem. Anders gaan we niet in actie komen."

Volgens Ajax-directeur Marc Overmars heeft Hertha zich al officieel gemeld voor Ekkelenkamp. Donderdag werd echter duidelijk dat de club uit Berlijn niet de enige is die de 21-jarige middenvelder wil overnemen: er is ook belangstelling uit België en Italië.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws