Streuer vertelt meer over Twente-interesse in Vlap: 'Hij is interessant'

Streuer vertelt meer over Twente-interesse in Vlap: 'Hij is interessant'

Gepubliceerd: vrijdag 30 juli 2021 om 19:30vr 30-07-2021 om 19:30

Technisch directeur Jan Streuer benadrukt dat een mogelijke move van Michel Vlap naar FC Twente 'een wat onduidelijk verhaal' is. Eerder op de vrijdag meldde deze website dat de Tukkers hebben geïnformeerd naar de 23-jarige middenvelder. Streuer vertelt dat dat klopt.

"Het is een wat onduidelijk verhaal, omdat het zelfs nog de vraag is of hij wel weg mag", vertelt Streuer in gesprek met Voetbal International over Vlap. "Daarom kan ik er nu nog weinig over zeggen. Vlap is een van de spelers op onze lijst. Hij is een interessante speler, maar Anderlecht moet eerst bepalen of hij verhuurd mag worden."

Vlap staat al langer op het lijstje van Twente. Twee jaar geleden verliet hij de Eredivisie voor een avontuur in België. Anderlecht maakte toen naar verluidt acht miljoen euro naar sc Heerenveen over voor de 23-jarige middenvelder. In Brussel wil het momenteel echter niet vlotten voor Vlap: na een redelijk eerste seizoen belandde hij in de vorige voetbaljaargang op de bank. In het begin van dit kalenderjaar werd de jeugdinternational verhuurd aan Arminia Bielefeld. Daar startte hij goed met één goal en één assists tegen Bayern München. Later verloor Vlap echter opnieuw zijn basisplek.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Vlap kiezen voor een huurperiode bij Twente?

Ja!
77%
Nee!
23%
(574 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws