'Ambitieuze' Ten Hag:  Gelukkig, ik ben blij dat jij dat nu constateert

'Ambitieuze' Ten Hag:  "Gelukkig, ik ben blij dat jij dat nu constateert"

Gepubliceerd: zaterdag 31 juli 2021 om 11:54za 31-07-2021 om 11:54

Ajax wil ook dit seizoen overwinteren in de Champions League, maar volgens Erik ten Hag moet dat niet de doelstelling zijn. Wel is het 'een krachtige wens'.

Ajax wist na het succesvolle Champions League-seizoen 2018/2019 niet meer door de groepsfase te komen. Het ging mis tegen Valencia en Atalanta Bergamo. Ten Hag hoopt nu op revanche. "Het is geen doelstelling, maar we hebben wel de krachtige wens om te overwinteren in de Champions League. Half september moet je er dan al staan", zegt Ten Hag tegen de NOS.

Ajax is min of meer verplicht om met de huidige selectie kampioen van Nederland te worden. "Dat is ieder jaar. Als je bij Ajax bent ga je voor prijzen en moet je die ook winnen. Je moet ze ook echt binnenhalen. Die cultuur spreekt mij aan. We moeten gewoon kampioen worden."

Ten Hag straalt in zijn vierde volledige seizoen bij Ajax nog altijd veel ambitie uit. "Gelukkig, ik ben blij dat jij dat nu constateert. Als ik dat niet meer zou uitstralen, had ik hier niet moeten zitten. Ik zie nog veel ruimte voor verbetering."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws