Rosario maakt officieuze debuut bij Nice tegen Milan, ook Kluivert in actie

31-07-2021 23:00 Laatste update: 23:34
27

Pablo Rosario heeft zaterdag zijn officieuze debuut gemaakt bij OGC Nice. De 24-jarige middenvelder stond in de basis bij een oefenduel met AC Milan. Justin Kluivert verscheen ook aan de aftrap, terwijl Calvin Stengs niet in actie kwam.

Kluivert mocht het tegen Milan vanaf de linkerkant laten zien. Rosario kreeg een plekje centraal op het middenveld. Stengs zat om onduidelijke redenen niet bij de wedstrijdselectie. De doelpunten vielen pas in de tweede helft bij het treffen tussen Nice en Milan. Toen stond Kluivert al niet meer op het veld: trainer Christophe Galtier wisselde de buitenspeler in de rust.

Spits Amine Gouiri zette Nice op voorsprong vanaf de strafschopstip. Een kleine tien minuten later was het aan de andere kant alweer raak. Invaller Olivier Giroud bracht Milan met een kopbal weer naast Nice: 1-1. Dat werd uiteindelijk ook de einduitslag. Rosario werd in de tachtigste minuut naar de kant gehaald bij de thuisploeg.