'Messi mist kostbare trainingsuren: geen nieuw contract betekent niet trainen'

'Messi mist kostbare trainingsuren: geen nieuw contract betekent niet trainen'

Gepubliceerd: zondag 1 augustus 2021 om 11:56zo 01-08-2021 om 11:56

Lionel Messi traint voorlopig nog niet mee bij FC Barcelona. De Argentijn heeft nog altijd geen nieuw contract getekend in Camp Nou en zal als 'free agent' zich niet melden op de trainingsvelden in Catalonië.

Dat meldt El Mundo Deportivo op basis van berichtgeving van de club en het kamp-Messi. Zij zouden hebben aangegeven dat het formeel uitgesloten is dat de superster gebruik maakt van de trainingsfaciliteiten van Barcelona zolang er nog geen nieuw contract getekend is. Dat betekent dat La Pulga op maandag 2 augustus, wanneer de andere internationals aansluiten, nog niet van de partij is.

Deze situatie zet extra druk op de contractonderhandelingen tussen de Blaugranas en Messi. Als beide partijen er niet snel uitkomen, zal de meervoudig Ballon d'Or-winnaar lang moeten 'optrainen' om wedstrijdfit te worden en mee te kunnen doen in competitiewedstrijden. President Joan Laporta blijft echter volhouden dat de vernieuwing van het contract op schema ligt en dat het allemaal goed gaat komen.

Ondertussen heeft Messi nog altijd vakantie na het winnen van de Copa América met Argentinië. De afgelopen week was hij samen met Luis Suárez, Cesc Fábregas en hun families op Ibiza en Formentera om van het leven te genieten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws