Feyenoord-vacature zorgt voor discussie: 'Ik zou voor de spits van VVV gaan'

Feyenoord-vacature zorgt voor discussie: 'Ik zou voor de spits van VVV gaan'

Gepubliceerd: zondag 1 augustus 2021 om 13:50zo 01-08-2021 om 13:50

Giorgos Giakoumakis is een geschikte spits voor Feyenoord. Dat stelt Jan Everse, die bijval krijgt van oud-aanvaller Harry van der Laan en tegengas krijgt van Dennis van Eersel, Feyenoord-watcher van RTV Rijnmond.

Het is geen geheim dat Feyenoord op zoek is naar een nieuwe aanvalsleider: Róbert Bozeník en Naoufal Bannis komen op dit moment tekort, terwijl Bryan Linssen geen echte spits is. Tegelijkertijd is het geld op in De Kuip. "Als ik ga kijken wat misschien betaalbaar is, dan zou ik voor de spits van VVV gaan", wijst Everse bij FC Rijnmond naar Giakoumakis.

De Griekse spits kroonde zich afgelopen seizoen met 26 goals tot verrassende topscorer van de Eredivisie. "Het is een beetje opportunisch. Die jongen heeft één keer een wereldseizoen", werpt Van Eersel tegen. Everse: "Nicolai Jörgensen heeft ook één wereldseizoen gehad, maar maakte Feyenoord wel kampioen. 26 keer scoren bij een ploeg van het niveau-VVV..."

Van der Laan wijst op het feit dat Giakoumakis veel verschillende goals maakte. "Hij heeft een hoop goede eigenschappen, dus ik vind het niet zo'n gekke optie. Maar het is is inderdaad ook gevaarlijk om iemand die een gewéldig seizoen heeft gehad voor veel geld te kopen, terwijl De Kuip toch een ander verhaal is."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Feyenoord voor Giakoumakis gaan?

Ja
65%
Nee
35%
(3543 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws