'Als Vlap weg mag bij Anderlecht, heeft FC Twente de beste papieren'

'Als Vlap weg mag bij Anderlecht, heeft FC Twente de beste papieren'

Gepubliceerd: zondag 1 augustus 2021 om 23:24zo 01-08-2021 om 23:24

Michel Vlap wordt al een tijdje gelinkt aan een vertrek bij RSC Anderlecht en kan naar verluidt terugkeren naar Nederland. Onder andere PEC Zwolle en FC Twente denken aan de middenvelder, maar die moeten nog even wachten.

Voor Vlap lijkt er maar weinig speelgelegenheid te zijn bij Anderlecht dit seizoen. De middenvelder wordt dan ook in verband gebracht met een al dan niet tijdelijke transfer, al lijkt Paars-Wit nog even te willen wachten. "De technisch directeur van PEC Zwolle heeft meegekregen dat Vlap niet mag vertrekken", zegt clubwatcher Tijmen van Wissing bij De Oosttribune van RTV Oost.

PEC Zwolle en FC Twente tonen interesse in de middenvelder, maar lijken dus nog even te moeten wachten om Vlap in huis te halen. "Als een club met hem aan de haal gaat, is FC Twente wel de ploeg die de beste papieren heeft", weet de journalist wel te melden.

Vincent Kompany is momenteel nog zoekende bij RSC Anderlecht, dat het seizoen begon zonder overwinning in de eerste twee wedstrijden. Daarin kreeg Vlap echter geen enkele speelminuut. Met de concurrentie van onder andere Anouar Ait El Hadj, Yari Verschaeren en Lior Refaelov wordt het voor Vlap echter bijzonder moeilijk om zich nog in de ploeg te werken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws