'Geertruida wilde best verdienende speler in de selectie van Feyenoord worden'

'Geertruida wilde best verdienende speler in de selectie van Feyenoord worden'

Gepubliceerd: zondag 1 augustus 2021 om 23:43zo 01-08-2021 om 23:43

Lutsharel Geertruida wilde grootverdiener worden in de selectie van Feyenoord. Dat schrijft het doorgaans betrouwbare Feyenoord Transfermarkt. De 21-jarige verdediger is niet tot een vergelijk met de club gekomen over het verlengen van zijn contract.

De verbintenis van Geertruida loopt in de zomer van 2022 af en dus was er Feyenoord veel aan gelegen om te verlengen. Om te voorkomen dat het jeugdproduct gratis de deur uitloopt werden de gesprekken maanden geleden al opgestart, maar beide partijen kwamen er niet uit. Technisch directeur Frank Arnesen gaf aan dat de eisen van het management van de rechtsback niet waargemaakt konden worden door de Rotterdammers.

Feyenoord Transfermarkt legt nu uit waarom. Hij laat weten dat Geertruida 1,8 miljoen euro bruto per jaar wilde gaan verdienen in De Kuip. Dat zou hem in één klap de best betaalde voetballer in de selectie van de Stadionclub maken. Daarnaast was het zijn plan om maar voor één seizoen bij te tekenen, terwijl Arnesen hoopte dat het contract met vier jaar kon worden verlengd. De Deen bood naar verluidt 900.000 euro bruto per jaar aan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws