'Ihattaren geeft constant aan dat hij weg wil bij PSV: één club toont interesse'

'Ihattaren geeft constant aan dat hij weg wil bij PSV: één club toont interesse'

02-08-2021 07:31 Laatste update: 08:35
347

Napoli heeft interesse getoond in Mohamed Ihattaren. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Van een serieuze bieding is nog geen sprake, maar duidelijk is dat Ihattaren een PSV-exit nadert.

Ihattaren werkt voorlopig een individueel programma af op de Herdgang: PSV heeft de negentienjarige spelmaker vanwege 'niet nagekomen afspraken' uit de selectie gezet. Het Eindhovens Dagblad komt maandag met meer details. 'Ihattaren heeft volgens betrokkenen geen prettige invloed op de sfeer, door voortdurend aan te geven dat hij de club wil en gaat verlaten', klinkt het.

In de voorbereiding leek Ihattaren beterschap te tonen, maar vervolgens ging het toch weer mis. Vorige week meldde hij zich ziek, maar bleek de Utrechter wel fit genoeg om af te reizen naar Nice voor een gesprek met zaakwaarnemer Mino Raiola.

Raiola heeft met PSV afgesproken dat hij gaat proberen een nieuwe club te vinden voor Ihattaren. Napoli heeft interesse getoond, maar een serieuze bieding uit Italië - of een andere club - is nog niet aan de orde. Ihattaren heeft een aflopend contract en lijkt nog maar enkele miljoenen op te gaan leveren.