PSV moet in eventuele play-offs Champions League naar Portugal of Rusland

PSV moet in eventuele play-offs Champions League naar Portugal of Rusland

02-08-2021 12:12 Laatste update: 12:21
172

Als er wordt afgerekend met FC Midtjylland, moet PSV in de play-offs van de Champions League naar Portugal of Rusland. Benfica of Spartak Moskou is dan de tegenstander.

Eén dag voor de start van het tweeluik met Midtjylland weet PSV al waar het aan toe is: in de eventuele play-offs wacht Benfica of Spartak Moskou. Dat heeft de loting in Nyon maandagmiddag uitgewezen. De Eindhovenaren zouden dan met een uitwedstrijd beginnen en spelen het tweede duel in het Philips Stadion.

Wedden

Meer odds

Mocht Spartak de wedstrijd tegen Benfica winnend afsluiten en de Eindhovenaren ook doorgaan, betekent dat een weerzien met Jorrit Hendrix. De middenvelder maakte in januari van dit jaar de overstap van PSV naar de Russische hoofdstad. Ook Quincy Promes speelt bij Spartak. Benfica heeft voormalig Ajacied Jan Vertonghen in de ploeg.

Om dat tweeluik in de play-offs te mogen spelen, moet PSV eerst afrekenen met FC Midtjylland. De Denen, die vorig jaar in de groepsfase nog tegen Ajax uitkwamen, reizen met een gehavende selectie naar Eindhoven. Ze hebben namelijk te kampen met een corona-uitbraak.