Breaking news

LIVE: Go Ahead tien minuten na rust verrassend op gelijke hoogte tegen PSV

'Tottenham heeft eindelijk beet: opvolger van De Vrij kost 50 miljoen euro'

'Tottenham heeft eindelijk beet: opvolger van De Vrij kost 50 miljoen euro'

Gepubliceerd: maandag 2 augustus 2021 om 13:24ma 02-08-2021 om 13:24

Laatste update: dinsdag 3 augustus 2021 om 10:42di 03-08-2021 om 10:42

Eindelijk positief transfernieuws voor supporters van Tottenham Hotspur: op de dag dat Harry Kane niet kwam opdagen voor de training, lijkt de Argentijnse verdediger Cristian Romero zo goed als binnen.

De komst van Romero (23) hangt al weken in de lucht, maar Tottenham lijkt nu door te pakken: de Premier League-club heeft volgens football.london een akkoord bereikt met Atalanta over een transfersom van 50 miljoen euro. De verwachting is dat Romero nog deze week een medische keuring ondergaat in Noord-Londen.

Romero, afgelopen seizoen de opvolger van Stefan de Vrij als beste verdediger van de Serie A, zou al zijn jawoord hebben gegeven aan Tottenham. Atalanta huurde de Argentijn vorig jaar voor twee seizoenen van Juventus en bedong daarbij een optie tot koop van zestien miljoen euro.

Spurs versterkte zich deze zomer al met Bryan Gil (Sevilla, 25 miljoen euro) en Pierluigi Gollini (Atalanta, huur). Na het vertrek van Toby Alderweireld had de nieuwe manager Nuno Espirito Santo een centrale verdediger nodig en die heeft technisch directeur Fabio Paratici nu geregeld in de persoon van Romero.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws