Update: Bruma vindt onderdak in Turkije en tekent voor minimaal twee jaar

Update: Bruma vindt onderdak in Turkije en tekent voor minimaal twee jaar

02-08-2021 13:45 Laatste update: 05-08-2021 20:24
43

Jeffrey Bruma gaat in Turkije voetballen, meldt het lokale Ajansspor. De 25-voudig international vertrekt transfervrij van VfL Wolfsburg naar Kasimpasa.

Bruma bereikte afgelopen weekend een akkoord met Kasimpasa, dat hem ook al medisch gekeurd heeft. De 29-jarige verdediger lijkt op korte termijn zijn handtekening te zetten. Kasimpasa werd afgelopen seizoen veertiende in de Süper Lig en pikte onlangs ook Nicolai Jörgensen op bij Feyenoord.

Bruma stond de afgelopen vijf seizoenen onder contract bij Wolfsburg. De Duitse club plaatste zich voor de Champions League, maar hij had daar geen aandeel in: Bruma kwam mede door blessureleed geen enkel competitieduel in actie. In de DFB Pokal mocht de verdediger één wedstrijd spelen.

"In alle eerlijkheid ben ik erg blij dat het seizoen er bijna op zit", zei Bruma, oud-speler van Feyenoord, Chelsea, Leicester City, Hamburger SV, PSV, Schalke 04 en FSV Mainz, kort voor de laatste competitiewedstrijd van het seizoen tegen Kicker. "Dan kan ik dit seizoen snel gaan vergeten en opnieuw beginnen na de zomer."

Update: Jeffrey Bruma is officieel speler van Kasimpasa. De Turkse club heeft hem voor twee seizoenen gecontracteerd, met een optie op een derde jaar. De 29-jarige verdediger was transfervrij, nadat zijn contract op 1 juli afliep bij VfL Wolfsburg.