'Lang valt op in Spanje: talentenspotter Monchi loopt tegen hoge vraagprijs aan'

'Lang valt op in Spanje: talentenspotter Monchi loopt tegen hoge vraagprijs aan'

02-08-2021 14:42 Laatste update: 14:45
57

Noa Lang heeft zich in de kijker gespeeld bij Sevilla, meldt El Desmarque. De erkende talentenspotter Monchi is gecharmeerd van de aanvaller, die afgelopen seizoen explodeerde bij Club Brugge.

Lang (22) is 'één van de namen' op het lijstje van Sevilla, klink het. Hij maakte een jaar geleden de overstap van Ajax naar Club Brugge en liet een onuitwisbare indruk achter in de Jupiler Pro League. Met zestien goals had hij een groot aandeel in het veroveren de landstitel.

Dat wordt beloond met de nodige buitenlandse interesse: na Leeds United wordt nu ook Sevilla met hem in verband gebracht. Door het prijskaartje van Lang - zo'n 20 tot 25 miljoen euro - wordt het tot stand brengen van de transfer hoe dan ook geen simpele optelsom voor de Spaanse club.

De onderhandelingen zijn dan ook nog niet opgestart door Sevilla, dat onlangs afscheid nam van Bryan Gil. Het aanvallende toptalent vertrok voor 25 miljoen plus Erik Lamela naar Tottenham Hotspur. Lamela is naast Suso, Lucas Ocampos en Oussama Idrissi één van de vleugelopties voor Sevilla-trainer Julen Lopetegui.