Schmidt gaat niet in op Ihattaren-vragen van Joep Schreuder: 'Alles wel gezegd'

Schmidt gaat niet in op Ihattaren-vragen van Joep Schreuder: 'Alles wel gezegd'

Gepubliceerd: maandag 2 augustus 2021 om 15:46ma 02-08-2021 om 15:46

PSV-trainer Roger Schmidt kreeg tijdens zijn perspraatje van maandagmiddag vragen over Mohamed Ihattaren. De spelmaker is dit weekend voor onbepaalde tijd uit de selectie gezet, maakte PSV zaterdag bekend.

De kwestie-Ihattaren is al langere tijd een hoofdpijndossier voor de club, zeker nadat hij zich ziek had gemeld en later in het bijzijn van zaakwaarnemer Mino Raiola werd gespot. PSV liet weten dat Ihattaren zich niet aan de afspraken met de club had gehouden en dat de spelmaker voorlopig individueel traint.

NOS-verslaggever Joep Schreuder haakte hier tijdens de persconferentie van maandag op in: Schmidt kreeg de vraag of hij het als een persoonlijke nederlaag ervoer dat hij Ihattaren niet aan de praat heeft gekregen. De trainer wilde er echter niet op ingaan. "De club heeft zaterdag nieuws naar buiten gebracht. En ik geloof dat alles daarmee wel gezegd is. Ik zal hier verder niet op ingaan."

Het Eindhovens Dagblad had eerder op de dag tekst en uitleg gegeven over de situatie. 'Ihattaren heeft volgens betrokkenen geen prettige invloed op de sfeer, door voortdurend aan te geven dat hij de club wil en gaat verlaten', viel er onder meer te lezen. Ihattaren is aan zijn laatste contractjaar bij PSV begonnen: vooralsnog zou alleen Napoli interesse hebben.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws