Memphis over 'connectie' met Griezmann en 'droom': 'Ik hoop dat die snel uitkomt'

Memphis over 'connectie' met Griezmann en 'droom': 'Ik hoop dat die snel uitkomt'

02-08-2021 16:47
22

Memphis Depay heeft tijdens zijn eerste officieuze wedstrijden namens FC Barcelona een prima indruk achtergelaten en voelt zich als een vis in het water in Catalonië. De Oranje-international trekt binnen en buiten de lijnen veel op met landgenoot Frenkie de Jong, maar kan het naar eigen zeggen ook goed vinden met Antoine Griezmann.

De Fransman was in de oefenwedstrijd tegen Girona de aangewezen nemer toen Barça een penalty kreeg, maar liet het aan de debuterende Memphis. De twee hebben een 'goede connectie', verzekert laatstgenoemde. "Hij probeert mij te zoeken op het veld en ik probeer hem ook te zoeken. Hij is een speler met veel kwaliteiten: technisch én intelligent", vertelt hij aan het Catalaanse TV3.

Wedden

Meer odds

Waarschijnlijk mag hij binnenkort ook gaan combineren met Lionel Messi. De vedette wacht af wanneer hij zijn nieuwe contract mag ondertekenen. "Ik kijk ernaar uit", wrijft Memphis zich in de handen. "Het is een droom van mij en ik hoop dat die snel uit zal komen."

Memphis kan op 15 augustus zijn eerste officiële wedstrijd namens FC Barcelona spelen. De ploeg van Ronald Koeman opent de competitie dan met een wedstrijd tegen Real Sociedad.