Breaking news

LIVE: Go Ahead recht de rug en jaagt met veel energie op gelijkmaker tegen PSV

Heerenveen past voor Feyenoord-voorstel: 'Spelersruil geen optie'

Heerenveen past voor Feyenoord-voorstel: 'Spelersruil geen optie'

Gepubliceerd: maandag 2 augustus 2021 om 19:56ma 02-08-2021 om 19:56

SC Heerenveen zit niet te wachten op een spelersruil met Feyenoord, laat de club weten aan de Leeuwarder Courant. Volgens De Telegraaf hoopten de Rotterdammers Joey Veerman op die manier binnen te kunnen halen, maar het idee is razendsnel afgeschoten in Friesland.

Feyenood heeft interesse in Veerman, maar zit krap bij kas en kan hem op dit moment niet betalen. Technisch directeur Frank Arnesen had daardoor het creatieve plan opgevat om spelers in ruil aan te bieden, maar Heerenveen slaat dat voorstel af.

De Friezen verlangen naar verluidt zo'n tien miljoen euro voor de Volendammer. "Het geld is altijd leuk, maar het belangrijkste is: als er een hele goeie speler weggaat, dan wil je ook een goeie speler terug", zegt technisch manager Ferry de Haan tegen de Leeuwarder Courant. Hij ziet voor Heerenveen geen interessante spelers rondlopen in De Kuip. "Er loopt daar op de positie waarvoor wij iemand zoeken, geen speler rond waarvan wij denken dat het aanvullend is op wat wij zelf al hebben lopen. Voor ons is een ruildeal nu dus geen optie."

Veerman werd eerder in verband gebracht met onder meer Rangers FC en Hellas Verona. Ook die clubs hikken echter tegen de forse vraagprijs aan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws