Feyenoord Onder 17 brengt mooi eerbetoon aan Ajax-talent Gesser (16) naar buiten

Feyenoord Onder 17 brengt mooi eerbetoon aan Ajax-talent Gesser (16) naar buiten

Gepubliceerd: maandag 2 augustus 2021 om 22:33ma 02-08-2021 om 22:33

Feyenoord Onder 17 heeft een hartverwarmend eerbetoon gebracht aan het verongelukte Ajax-talent Noah Gesser. Het jeugdteam van de stadionclub maakte op het trainingscomplex een foto waarop de spelers met een Gesser-shirt poseren.

Op het shirt staat een foto van Gesser, met de tekst 'rest in peace'. De zestienjarige spits kwam vrijdagavond samen met zijn broer om het leven bij een verkeersongeluk. Dat verschrikkelijke nieuws zorgde voor veel steunbetuigingen vanuit de voetballerij. Ook Feyenoord kwam met een openbare reactie. 'Geschokt door dit nieuws... Feyenoord wenst alle nabestaanden veel sterkte en kracht toe bij het verwerken van dit verlies', schreven de Rotterdammers op social media.

Gesser speelde sinds de zomer van 2018 voor Ajax. Daarvoor kwam hij uit voor amateurclub Alphense Boys. Gesser stond te boek als een talent en scoorde regelmatig in de Ajax-jeugd. Vorig seizoen was hij elf keer trefzeker in zes competitiewedstrijden voor Ajax O16. Komend seizoen zou hij gaan spelen in het Onder 17-elftal van de Amsterdammers.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws