Breaking news

LIVE: Schmidt gooit opstelling van PSV opnieuw om voor duel met Go Ahead

Perez snapt niets van Dumfries-besluit: 'Even serieus, vind ik zó amateuristisch'

Perez snapt niets van Dumfries-besluit: 'Even serieus, vind ik zó amateuristisch'

Gepubliceerd: maandag 2 augustus 2021 om 22:58ma 02-08-2021 om 22:58

Laatste update: dinsdag 3 augustus 2021 om 12:04di 03-08-2021 om 12:04

Kenneth Perez snapt er niets van dat Denzel Dumfries apart van de groep traint bij PSV. De Deense analist vindt dat een 'amateuristisch' besluit van PSV.

Zaterdag meldde het Eindhovens Dagblad dat Dumfries op eigen verzoek apart van de groep traint bij PSV. De rechtsback staat namelijk voor een transfer en zou de 'hiërarchie en dynamiek' in de selectie niet willen verstoren. Perez heeft echter gelezen dat Dumfries op verzoek van PSV niet meer met de selectie traint.

"Dat Dumfries misschien niet meedoet tegen Galatasaray en Midtjylland omdat hij te kort getraind heeft, dat zij zo", begint Perez zijn betoog bij Voetbalpraat. "Maar dat hij niet kan aansluiten omdat hij een soort van stoorzender is... Even serieus. Dat vind ik zó amateuristisch."

"Ik begreep namelijk dat Dumfries op initiatief van PSV niet meer met de groep traint" gaat de oud-voetballer verder. "Het is je aanvoerder van vorig jaar. Ihattaren is voor de vijfhonderdste keer uit de selectie gezet, maar ik kan me voorstellen dat ze dat wel zat zijn. Maar Denzel Dumfries..."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws