'Nog een meevaller voor PSV: Midtjylland raakt steunpilaar kwijt aan Brentford'

'Nog een meevaller voor PSV: Midtjylland raakt steunpilaar kwijt aan Brentford'

Gepubliceerd: dinsdag 3 augustus 2021 om 09:32di 03-08-2021 om 09:32

Laatste update: dinsdag 3 augustus 2021 om 10:36di 03-08-2021 om 10:36

FC Midtjylland kan nog een belangrijke speler kwijtraken voor het treffen met PSV. Jens Cajuste, Zweeds international en basisspeler op het middenveld van de Denen, lijkt op weg naar Brentford.

Volgens Aftonbladet is de Premier League-promovendus een transfersom overeengekomen met Midtjylland en is het een kwestie van tijd voordat Cajuste de stap naar Engeland gaat maken. Dat de twee clubs elkaar vinden is niet zo gek, aangezien Brentford en de Deense PSV-tegenstander beiden in handen zijn van miljonair Matthew Benham.

The Bees troeven Stade Rennais af, dat Cajuste ook graag binnen had gehaald. Zij zagen een bod van 120 miljoen Zweedse kronen, omgerekend ongeveer 11,5 miljoen euro, geweigerd worden door Midtjylland. Die club ging wel overstag toen Brentford zich meldde.

Dat zou een enorme meevaller kunnen betekenen voor PSV. Eerder werd al bekend dat de Denen zonder Nicolas Madsen, Henrik Dalsgaard en Pione Sisto naar het Philips Stadion af zullen reizen. Zij zijn allen besmet met het coronavirus en als Cajuste er ook niet bij is, zal trainer Bo Henriksen een puzzel moeten leggen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws