'Het zou leuk zijn om weer met Ziyech te spelen, een fantastische speler'

'Het zou leuk zijn om weer met Ziyech te spelen, een fantastische speler'

Gepubliceerd: dinsdag 3 augustus 2021 om 11:24di 03-08-2021 om 11:24

Laatste update: dinsdag 3 augustus 2021 om 11:28di 03-08-2021 om 11:28

Als het aan Olivier Giroud ligt, maakt Hakim Ziyech de overstap van Chelsea naar AC Milan. Vanuit Italië wordt de laatste weken nadrukkelijk aan de oud-Ajacied getrokken.

Ziyech lijkt niet meteen van plan Chelsea na één seizoen te verlaten, maar volgens Italiaanse media 'fascineert' de interesse van Milan hem wel. Giroud, die deze zomer al Chelsea voor Milan verruilde, werd tijdens een persconferentie gevraagd naar de transfergeruchten.

"Ziyech is een fantastische speler met een geweldig linkerbeen", steekt Giroud de loftrompet. "We hadden een geweldige connectie, ook al speelden we maar een paar wedstrijden samen. Hij heeft ervaring en is technisch goed onderlegd. Het zou leuk zijn om weer met hem te spelen. Hoe meer goede spelers we in het team hebben, hoe meer geweldige dingen we kunnen bereiken. Ik zou meer dan gelukkig zijn als ik hem hier kan verwelkomen."

Als Ziyech daadwerkelijk voor Milan kiest, dan zou hij de derde Chelsea-speler zijn die deze zomer een contract tekent in San Siro. Fikayo Tomori (was al gehuurd) en Giroud gingen hem voor. Milan opent de Serie A op 23 augustus met een uitwedstrijd tegen Sampdoria.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws