Senesi lacht: 'Hij moet weten dat hij van Feyenoord komt, rustig aan dus'

Senesi lacht: 'Hij moet weten dat hij van Feyenoord komt, rustig aan dus'

03-08-2021 11:58 Laatste update: 12:29
88

Feyenoord speelt donderdag de eerste wedstrijd in het Conference League-tweeluik met FC Luzern. Bij de Zwitserse ploeg staat oud-Feyenoorder Jordy Wehrman onder contract, weet ook Marcos Senesi.

De Argentijnse verdediger heeft twee dagen voor de eerste ontmoetig wel wat te zeggen tegen Wehrmann. "Jordy moet weten dat hij van Feyenoord komt en dus wat rustiger aan moet doen", lacht Senesi. Op serieuze toon: "Ik ben blij dat nu Jordy bij een club speelt waar hij gelukkig is."

"Deze week gaan we de tegenstander analyseren", vervolgt Senesi. "Europese wedstrijden zijn altijd lastig. We moeten naar onszelf kijken en de volgende ronde bereiken. Of we het anders gaan doen dan tegen FC Drita? Nee, we blijven op deze manier spelen. Het is een andere speelstijl dan vorig seizoen. We moeten nog veel verbeteren."

Na de komst van Gernot Trauner heeft Senesi dit seizoen te maken met een nieuwe partner in de Feyenoord-defensie. Afgelopen zondag tegen ADO Den Haag speelden de Oostenrijker en Argentijn voor het eerst samen. "Het duurde maar dertig minuten, maar we praten veel met elkaar. Door wedstrijden te spelen, leren we elkaar steeds beter kennen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie