Immers gaat toch door met voetballen: 'Met deze ligging de meest logische keuze'

Immers gaat toch door met voetballen: 'Met deze ligging de meest logische keuze'

Gepubliceerd: dinsdag 3 augustus 2021 om 13:51di 03-08-2021 om 13:51

Lex Immers gaat toch door met voetballen. De aanvallende middenvelder zei deze zomer te stoppen, maar heeft ervoor gekozen om aan te sluiten bij tweededivisionist Scheveningen.

Half juli leverde Immers zijn contract nog in bij NAC Breda en leek hij te gaan stoppen als voetballer. De Hagenaar heeft er nu toch voor gekozen om actief te blijven, zij het niet meer op professioneel niveau. Voorlopig gaat hij meetrainen bij Scheveningen en het is de bedoeling dat de 35-jarige routinier ook wedstrijden gaat spelen.

"Ik wil helpen met zijn allen ervoor zorgen dat er veel mensen naar Houtrust komen voor een leuke pot voetbal", zegt Immers tegen het Algemeen Dagblad. "Scheveningen is voor mij een bewuste keuze en met de ligging tegen Den Haag aan de meest logische. Ik voel me aangetrokken tot de omgeving, de mensen en de club en wil daar graag deel van uitmaken zolang het kan."

John Blok is trainer van de tweededivisionist en kan zijn geluk niet op. "Fantastisch voor ons, en voor het Haagse voetbal, dat Lex zijn carrière afsluit in zijn eigen stad. Zijn keuze zegt niet alleen iets over de voetballiefhebber, maar vooral ook over de mens Lex Immers. Hij voegt met zijn persoonlijkheid, kwaliteiten en ervaring echt iets toe aan de aanwezige kwaliteit binnen de selectie."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws