Breaking news

LIVE: PSV één helft verwijderd van sportieve revanche na debacle tegen Feyenoord

Update: aankondiging Telstar-transfer Kökcü is voorbarig, nog niets getekend

Update: aankondiging Telstar-transfer Kökcü is voorbarig, nog niets getekend

Gepubliceerd: dinsdag 3 augustus 2021 om 18:37di 03-08-2021 om 18:37

Ozan Kökcü stapt definitief over naar Telstar. De Witte Leeuwen huurden het broertje van Feyenoord-middenvelder Orkun vorig seizoen al een half jaar en nemen hem nu over van het Azerbeidzjaanse Sabah FC.

Die club maakt het vertrek van Kökcü bekend op de officiële kanalen. De 23-jarige aanvaller, die sinds 2019 de kleuren van Sabah verdedigde en in totaal 29 wedstrijden in actie kwam, heeft naar verluidt voor twee jaar getekend in het BUKO Stadion. De Azerbeidzjanen wensen hun vertrokken speler veel succes toe.

Telstar had vorig seizoen vanaf 13 januari de beschikking over de in Haarlem geboren aanvaller, die ondertussen een Azerbeidzjaans paspoort heeft. In achttien competitiewedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kwam hij tot twee doelpunten en dat was voor Telstar reden genoeg om hem vast te leggen.

Eerder was Kökcü eigendom van Bursaspor, dat hem in het seizoen 2017/2018 verhuurde aan RKC Waalwijk. Ook kwam het 'broertje van' veertien wedstrijden uit voor Giresunspor op het tweede niveau in Turkije.

Update: Sabah FC was met de aankondiging van de Kökcü-transfer nog wat voorbarig. Telstar is inderdaad met Kökcü in gesprek, maar er is nog niets getekend. Dat laat een woordvoerder van Telstar weten aan VoetbalPrimeur.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws