Advocaat ziet Feyenoord 'veel inleveren': 'Is lastig, zo raar vind ik dat niet'

Advocaat ziet Feyenoord 'veel inleveren': 'Is lastig, zo raar vind ik dat niet'

03-08-2021 16:08 Laatste update: 16:34
86

Dick Advocaat kijkt er niet van op dat Feyenoord het lastig heeft. De nieuwe bondscoach van Irak keek de laatste tijd weinig wedstrijden, maar had de Rotterdamse worsteling ergens wel aan zien komen.

"Ik heb niet alles kunnen zien", laat Advocaat desgevraagd weten aan Voetbal International. "Maar ik begrijp dat het lastig is. Zo raar vind ik dat niet. Zeker nu Steven Berghuis weg is, heeft Feyenoord veel ingeleverd."

"Ik hoop voor de nieuwe trainer (Arne Slot, red.) dat hij de tijd en spelers krijgt en dat het lukt de ploeg naar zijn hand te zetten. Dat gun ik Feyenoord, maar hem ook. Ik was meteen enthousiast toen de club hem aanstelde en hij is naar ons toe altijd correct geweest. Ik gun Slot en Feyenoord het allerbeste."

Het seizoen van Feyenoord begon eind juli met het Conference League-tweeluik met FC Drita. De club uit Kosovo liet na het doelpuntloze gelijkspel in de heenwedstrijd de kans glippen om voor een megastunt te zorgen in De Kuip (3-2).

Feyenoord begint de Eredivisie volgende week met een uitwedstrijd tegen Willem II en speelt daarvoor nog twee Conference League-wedstrijden tegen FC Luzern én een oefenduel met Atlético Madrid.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie