Breaking news

LIVE: PSV één helft verwijderd van sportieve revanche na debacle tegen Feyenoord

'Arnesen rekent niet op investeerders op korte termijn en hij wees naar PSV'

'Arnesen rekent niet op investeerders op korte termijn en hij wees naar PSV'

Gepubliceerd: dinsdag 3 augustus 2021 om 17:18di 03-08-2021 om 17:18

Frank Arnesen betwijfelt of Feyenoord op korte termijn nog in zee gaat met investeerders. De Rotterdamse club hoopt op een financiële impuls, maar de Deense technisch directeur ziet dat zoiets bij Eredivisie-rivaal PSV een stuk sneller geregeld is.

Feyenoord versterkte zich al met Guus Til (huur), Alireza Jahanbakhsh en Gernot Trauner. Na de komst van de Oostenrijkse verdediger is het geld in De Kuip echter nagenoeg op. Clubwatcher Martijn Krabbendam sprak Arnesen voor een interview in Voetbal International. "Ik vond het opvallend", zegt hij in de Dick Voormekaar Podcast. "Het gaat natuurlijk over de investeerders. Ik vroeg aan hem of hij er nog in geloofde. Nee, je hoopt er op, maar… en daarna wees hij naar Eindhoven en PSV."

"Daar is binnen no time vijftig miljoen bij elkaar", vervolgt Krabbendam. "Toen vertelde hij ook nog: die Brabanders zijn wel zo van de club heeft hulp nodig. We steken de koppen bij elkaar, boem, het is geregeld en er komt ook niks over naar buiten. Feyenoord heeft wel de naam van niet lullen maar poetsen, maar in de praktijk valt het toch wel mee."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws