Midtjylland moet vlak voor PSV-duel opnieuw twee namen doorstrepen

Midtjylland moet vlak voor PSV-duel opnieuw twee namen doorstrepen

03-08-2021 19:07
49

PSV-tegenstander FC Midtjylland heeft op de dag van de wedstrijd tegen de Eindhovenaren een volgende tegenvaller moeten slikken. De Braziliaanse verdediger Juninho én oude sc Heerenveen-bekende Daniel Höegh zullen de wedstrijd in Eindhoven moeten missen.

Midtjylland maakte eerder deze week al bekend dat Nicolas Madsen, Henrik Dalsgaard en Pione Sisto niet van de partij konden zijn vanwege een positieve coronatest. Höegh kan nu aan dat lijstje toegevoegd worden. Juninho moet bovendien verplicht in quarantaine, nadat hij in het voorjaar een wedstrijd in Brazilië had gespeeld: de FIFA had deze quarantainemaatregel opgelegd en de UEFA heeft de sanctie overgenomen, heeft Midtjylland enkele uren voor de wedstrijd in Eindhoven te horen gekregen.

De Denen moeten daardoor puzzelen. Aanvoerder Erik Sviatchenko heeft – in plaats van Juninho en Höegh – Rasmus Nicolaisen en back Joel Andersson naast zich. Middenvelder Raphael Onyedika is bovendien één linie naar achteren geschoven.

PSV en Midtjylland trappen om 20.00 uur af in het Philips Stadion. Bij de Eindhovenaren is Armando Obispo de enige nieuwe naam: de centrale verdediger vervangt de geschorste Armando Obispo.