Breaking news

LIVE: rake kopbal Van Ginkel lijkt puntenverlies in Deventer te voorkomen

Dumfries-nieuws bereikt ook Liverpool: Een prima prijs voor hem

Dumfries-nieuws bereikt ook Liverpool: "Een prima prijs voor hem"

Gepubliceerd: dinsdag 3 augustus 2021 om 23:58di 03-08-2021 om 23:58

De meest recente update over de sportieve toekomst van Denzel Dumfries is ook in Liverpool niet onopgemerkt gebleven. PSV wil vijftien à twintig miljoen euro voor zijn aanvoerder ontvangen, wist het Eindhovens Dagblad op de late maandagavond te melden.

Die vraagprijs blijkt voor het concreet geïnteresseerde Internazionale vooralsnog te gortig. Of Everton, dat ook al lange tijd aan de rechtsback gelinkt wordt, daar wel aan wil en kan voldoen, zal nog moeten blijken. Voormalig Everton-spits Kevin Campbell zou het echter wel weten. "Vijftien, twintig miljoen: het is een prima prijs voor hem", stelt hij in gesprek met fansite Goodison News.

Ook Campbell heeft Dumfries uit zien blinken op het EK, waar de rechtsback twee keer tot scoren wist te komen namens het Nederlands elftal. "Hij heeft een heel goed EK achter de rug, dus er gaat echt wel meer interesse komen", klinkt het. "Het wordt interessant om dit te volgen."

Dumfries heeft zijn vakantie achter de rug en heeft zich weer op De Herdgang gemeld, maar traint voorlopig individueel. Als de rechtsback na het Champions League-tweeluik met FC Midtjylland nog steeds binnenboord is, wordt er gekeken of hij zich alsnog weer bij de selectie kan voegen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Vijftien à twintig miljoen voor Dumfries:

Prima prijs
60%
Te hoog
17%
Te laag
23%
(7984 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws