Breaking news

LIVE: individuele klasse van Gakpo maakt het verschil in openingsfase tegen GAE

'PSV hoopt op hoog doorverkooppercentage bij Ihattaren-deal, nog geen bod'

'PSV hoopt op hoog doorverkooppercentage bij Ihattaren-deal, nog geen bod'

Gepubliceerd: woensdag 4 augustus 2021 om 06:50wo 04-08-2021 om 06:50

PSV wil proberen om een hoog doorverkooppercentage te bedingen bij een transfer van Mohamed Ihattaren, weet het Eindhovens Dagblad. Mino Raiola probeert de negentienjarige linkspoot onder te brengen bij een geïnteresseerde club, terwijl PSV ook mee wil werken aan een vertrek onder de juiste voorwaarden.

De Eindhovenaren zetten in op 'een marktconform bedrag' voor Ihattaren, zo klinkt het. De jeugdinternational traint echter altijd nog (apart van de groep) bij PSV, omdat de afwikkeling van zijn transfer zich nog niet in de eindfase bevindt. Ihattaren komt momenteel niet meer voor in PSV-plannen voor het nieuwe seizoen, iets wat aanvankelijk wel nog het geval was.

PSV ontving tot dusver geen officieel bod voor Ihattaren. De spelmaker werd gelinkt aan AS Monaco en OGC Nice, maar volgens het ED is er 'geen enkel signaal' dat laatstgenoemde opnieuw een speler uit de stal van Raiola op wil halen. Eerder kwamen Pablo Rosario, Justin Kluivert en Calvin Stengs via de wereldberoemde agent al naar de Côte d'Azur. PSV weet ook niets van eventuele interesse van Monaco.

Ihattaren wil zelf ook vertrekken uit Eindhoven. De geboren Utrechter hoopt een stap omhoog maken. Als een transfer toch geen feit wordt deze zomer, dan zal men op 1 september opnieuw naar de situatie kijken. Ihattaren heeft nog een éénjarig contract bij PSV.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Goede keus van PSV om mee te werken aan een Ihattaren-vertrek?

Ja!
94%
Nee!
6%
(2128 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws