Go Ahead presenteert nieuwe keeper met mooie video: Hahn volgt Gorter op

Go Ahead presenteert nieuwe keeper met mooie video: Hahn volgt Gorter op

Gepubliceerd: woensdag 4 augustus 2021 om 09:40wo 04-08-2021 om 09:40

Laatste update: woensdag 4 augustus 2021 om 14:18wo 04-08-2021 om 14:18

Warner Hahn is officieel de nieuwe doelman van Go Ahead Eagles. De promovendus uit Deventer heeft hem voor één seizoen gecontracteerd, zo wordt woensdagochtend bevestigd met een fraaie video.

Hahn (29) was transfervrij na een periode zonder wedstrijden bij RSC Anderlecht. Hij had zijn zinnen gezet op een buitenlands avontuur, maar Go Ahead Eagles wist de oud-keeper van FC Dordrecht, PEC Zwolle, Feyenoord en sc Heerenveen deze week definitief te overtuigen. In Deventer volgt hij de naar Ajax vertrokken uitblinker Jay Gorter op.

"Eigenlijk is het de afgelopen week heel snel gegaan", reageert Hahn op de website van zijn nieuwe club, die in de aankondigingsvideo de documentaireseries over FC Utrecht en Feyenoord op de hak neemt. "Ik had een goed gesprek met de trainer (Kees van Wonderen, red.) en technisch manager (Paul Bosvelt, red.). Go Ahead Eagles heeft een geweldige aanhang, een mooi stadion en een goed veld."

Hahn is de opvolger van clean sheet-koning Gorter, die afgelopen seizoen een recordaantal keren de nul hield in de Keuken Kampioen Divisie. "Ik denk niet dat we komend seizoen zo vaak de nul gaan houden als afgelopen seizoen", lacht Hahn. "Jay heeft natuurlijk heel goede wedstrijden gekeept en ook verdedigend stond het goed. Aan ons nu de taak dat vast te houden met het hele team."

Volgens technisch manager Bosvelt is Go Ahead niet over één nacht ijs gegaan in de zoektocht naar een nieuwe doelman. "Het is een sleutelpositie in het veld", zegt hij. "We zijn zeer tevreden dat we Warner nu vast hebben kunnen leggen. Met hem hebben we een sterke doelman vast kunnen leggen, die veel ervaring heeft op Eredivisie-niveau."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws