Eén wissel in 22-koppige Feyenoord-selectie: Trauner kan officieel debuut maken

Eén wissel in 22-koppige Feyenoord-selectie: Trauner kan officieel debuut maken

04-08-2021 11:48 Laatste update: 11:59
84

Feyenoord is afgereisd naar Zwitserland, waar het donderdagavond zal aantreden tegen FC Luzern. Trainer Arne Slot kan beschikken over twee elftallen: Feyenoord heeft 22 spelers geselecteerd, laten de Rotterdammers weten via de officiële kanalen.

De nieuwste aanwinst kan donderdag zijn officiële Feyenoord-debuut maken. Gernot Trauner bekeek de vorige Conference League-wedstrijd tegen FC Drita vanaf de tribunes, maakte zondag tegen ADO Den Haag zijn eerste officieuze Feyenoord-minuten en behoort tot de selectie voor het uitduel met FC Luzern.

Ten opzichte van de vorige Europese wedstrijd is alleen Christian Conteh er niet bij. De aanvaller viel zondag geblesseerd uit tegen ADO en zal niet van de partij zijn in Luzern. Antoni Mulambo moest toen ook noodgedwongen gewisseld worden, maar is wel opgenomen in de wedstrijdselectie. Slot heeft Mark Diemers opnieuw links laten liggen en kan ook niet beschikken over de langdurig geblesseerde Lutsharel Geertruida, Denzel Hall en Aliou Baldé.

Feyenoord trapt donderdag om 20.30 uur af in Zwitserland. De return in De Kuip is één week later om 20.00 uur. Als Feyenoord afrekent met Luzern, is het Zweedse IF Elfsborg of het Bosnische Velez Mostar de volgende tegenstander.