Van der Sar reageert op lastig Ajax-dossier: 'Redelijk goed contact met Andre'

Van der Sar reageert op lastig Ajax-dossier: 'Redelijk goed contact met Andre'

Gepubliceerd: woensdag 4 augustus 2021 om 14:06wo 04-08-2021 om 14:06

Algemeen directeur Edwin van der Sar van Ajax rekent op een zomers vertrek van Andre Onana. De doelman wil zijn contract niet verlengen in Amsterdam en leek op weg naar Olympique Lyon, maar dat is niet meer zeker.

"Ja, lastig. We wilden graag met Andre door, maar hij wil graag afscheid nemen. Hij heeft nog die schorsing van een aantal maanden. Marc Overmars heeft contact gehad met Olympique Lyon, maar op dit moment is het even rustig", zegt Van der Sar tegen Ziggo Sport.

Het verhaal gaat dat Onana Lyon heeft afgezegd. "Dat is mij niet bekend. Ik heb redelijk goed contact met Andre, maar dat is meer vriendschappelijk omdat ik zelf ook keeper ben geweest. De echte details houden wij voor onszelf", zegt Van der Sar.

Ajax houdt rekening met een vertrek van Onana. "Dat is wel de bedoeling, het is ook zijn insteek. Met Maarten Stekelenburg en Remko Pasveer hebben we twee hele goede keepers. Maarten heeft het heel goed gedaan en is zelfs opgeroepen voor het Nederlands elftal. Dat is een enorme bonus geweest voor hem. Nu moet hij het hier weer laten zien."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Onana kan het niet maken om niet te verlengen

Eens
79%
Oneens
21%
(5195 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws