Ik heb het heel erg naar mijn zin bij Sparta en voel me gewaardeerd

"Ik heb het heel erg naar mijn zin bij Sparta en voel me gewaardeerd"

04-08-2021 14:59 Laatste update: 16:28
71

Maduka Okoye is blij dat hij zijn contract bij Sparta heeft verlengd. De Kasteelclub meldde woensdag verrassend dat het drie extra seizoenen van de doelman kan genieten.

Okoye lag nog vast tot 2022, maar in zijn contract stond een optie voor nog twee jaar. Uiteindelijk heeft Sparta een contract tot 2025 uit weten te onderhandelen. "Toen ik bij Sparta tekende, deed ik dat met duidelijke doelen. Ik wilde mij verder ontwikkelen en uitgroeien tot eerste keeper in de Eredivisie en voor de Super Eagles (nationale ploeg Nigeria, red.). Na het eerste seizoen kan ik dus niet anders dan tevreden zijn, maar ik ben nog zeker niet klaar hier", zegt Okoye op de website van Sparta.

Een vertrek - AZ was naar verluidt geïnteresseerd - is dan ook niet aan de orde. "Ik heb het heel erg naar mijn zin bij Sparta en voel me gewaardeerd door mijn teamgenoten en de supporters. In mijn eerste jaar heb ik al veel mooie momenten hier meegemaakt, ik hoop dat we daar komend seizoen, op een vol Kasteel, nog meer momenten aan toevoegen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s