Breaking news

LIVE: PSV één helft verwijderd van sportieve revanche na debacle tegen Feyenoord

'Chelsea zet alles op Lukaku: voormalig Vitessenaar mag op huurbasis vertrekken'

'Chelsea zet alles op Lukaku: voormalig Vitessenaar mag op huurbasis vertrekken'

Gepubliceerd: woensdag 4 augustus 2021 om 18:53wo 04-08-2021 om 18:53

Laatste update: woensdag 4 augustus 2021 om 19:23wo 04-08-2021 om 19:23

De verhuur van oud-Vitessenaar Armando Broja moet bijdragen aan de komst van Romelu Lukaku naar Chelsea. De fysiek sterke spits van Internazionale staat hoog op het verlanglijstje van de Londense club.

Om de terugkeer van Lukaku naar Engeland te bewerkstelligen, probeert Chelsea Broja deze maand nog tijdelijk van de hand te doen, weet The Athletic. De negentienjarige geboren Albanees speelde afgelopen seizoen nog op huurbasis voor Vitesse. In dertig wedstrijden wist de aanvaller tien maal het net te vinden in de Eredivisie.

Afgelopen week verlengde Broja zijn contract bij Chelsea met vijf jaar, maar het aankomende seizoen hoeft de spits niet op speelminuten te rekenen in Londen. De club heeft zijn zinnen gezet op de terugkeer van Lukaku, die in 2011 ook al eens de overstap maakte naar Chelsea. Naar verluidt staat Inter, de huidige werkgever van Lukaku, niet onwelwillend tegenover de verkoop van de Belg, mits de Engelsen de juiste transfersom willen betalen.

Voor Broja ligt een tijdelijk avontuur in Italië in het verschiet. The Athletic meldt dat Udinese wel oren heeft naar de komst van de jeugdige spits.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws