Feyenoord informeerde bij Vitesse: 'Niet eens genoeg voor één been'

Feyenoord informeerde bij Vitesse: 'Niet eens genoeg voor één been'

Gepubliceerd: donderdag 5 augustus 2021 om 06:55do 05-08-2021 om 06:55

Danilho Doekhi werd de voorbije maanden met flink wat buitenlandse clubs in verband gebracht, maar ook Feyenoord informeerde bij Vitesse. De Arnhemmers waren echter niet onder de indruk van het voorstel uit De Kuip, meldt De Telegraaf.

Het bod van Feyenoord voor de 23-jarige verdediger, die nog een contract voor één seizoen heeft, werd razendsnel terzijde geschoven. Volgens de ochtendkrant werd bij Vitesse 'gekscherend gezegd dat ze daarvoor niet eens één been van Doekhi konden krijgen'. De Rotterdammers schakelden vervolgens door naar de Oostenrijker Gernot Trauner.

Doekhi legde andere aanbiedingen zelf naast zich neer en werd onlangs benoemd tot aanvoerder door trainer Thomas Letsch. Toch sluit de neef van Winston Bogarde een vertrek uit het Gelredome nog steeds niet uit. "Het is niet zo dat de aanvoerdersband mij nu over de streep trok om te blijven. Ik was al tweede aanvoerder, dus de kans dat ik aanvoerder zou worden bij het vertrek van Pasveer was aanwezig. Het is dus geen extra trucje van de club om mij hier te houden", laat hij weten aan Omroep Gelderland.

Vitesse en Doekhi nemen het donderdag op tegen het Ierse FC Dundalk in de derde voorronde van de Conference League.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws