'Welkom thuis': Verheydt keert na negen jaar terug bij ADO Den Haag

'Welkom thuis': Verheydt keert na negen jaar terug bij ADO Den Haag

05-08-2021 17:14
38

Thomas Verheydt is de nieuwe spits van ADO Den Haag. De sterke aanvaller heeft een contract voor drie seizoenen ondertekend bij de Residentieclub en keert daarmee terug bij de club waar het voor hem allemaal begon.

Verheydt komt uit Den Haag en speelde in de jeugdopleiding van de club uit zijn stad, maar brak nooit door in het eerste elftal. Nu krijgt de 29-jarige targetman de kans om alsnog zijn kunsten te vertonen in zijn geliefde groen en geel. ADO heeft op de officiële kanalen bekend gemaakt dat hij voor drie seizoenen getekend heeft.

De weg naar de selectie van de club uit de Hofstad was een bijzondere voor Verheydt. Nadat de sterke aanvaller wegging bij ADO kwam hij via Jodan Boys en IJsselmeervogels bij MVV terecht, dat hem de kans in het profvoetbal bood. Daar verdiende hij een transfer naar het Engelse Crawley Town, maar na een jaar keerde hij alweer terug in Nederland bij Go Ahead Eagles.

 In de voorgaande twee seizoenen speelde de Hagenaar voor Almere City. Met die ploeg haalde hij afgelopen seizoen de play-offs, waarin ze het onderspit dolven tegen uiteindelijke winnaar NEC. Verheydt speelde een cruciale rol in het behalen van de nacompetitie door twintig keer te scoren in de Keuken Kampioen Divisie. ADO hoopt op een herhaling van dat scenario.