Debuterende Trauner ziet eenheid bij Feyenoord: 'Dat is ons nieuwe spel'

Debuterende Trauner ziet eenheid bij Feyenoord: 'Dat is ons nieuwe spel'

05-08-2021 22:59
74

Gernot Trauner stelt dat hij nog niet alles van zichzelf heeft laten zien bij Feyenoord. Desondanks is de Oostenrijkse stopper wel blij met zijn sterke debuut voor de Rotterdammers.

"Ik heb het erg leuk gehad", begint Trauner tegenover ESPN over zijn Feyenoord-debuut tegen Luzern. "Ik denk dat we erg goed hebben gespeeld als team. In sommige situaties hebben we goed druk gezet. We verdedigen en vallen aan als team. Dat is het nieuwe Feyenoord-spel. De tegenstander heeft geen grote kans gehad. We hebben het goed gedaan en daar ben ik blij mee."

"Dit resultaat is erg belangrijk voor ons met de situatie waarin wij ons nu bevinden", gaat Trauner verder. "In de afgelopen weken hebben we niet heel goede resultaten geboekt. Daarom is deze overwinning van belang voor ons."

Trauner kan zelf terugkijken op een geslaagd debuut. De vijfvoudig international speelde een goede wedstrijd in Zwitserland. "Ik denk alleen dat ik nog beter kan", stelt Trauner. "Ik ben desondanks erg blij met mijn spel vandaag. De jongens hebben me geholpen. Ik voel me goed in dit team."