Griezmann krijgt volle laag voor ochtendtraining: 'Messi vertrekt dankzij jou!'

Griezmann krijgt volle laag voor ochtendtraining: 'Messi vertrekt dankzij jou!'

06-08-2021 10:35 Laatste update: 10:43
98

De spanning liep vrijdagochtend hoop op voor de eerste training van FC Barcelona sinds de club bekend maakte dat sterspeler Lionel Messi gaat vertrekken. Boze supporters verzamelden zich bij de ingang van het trainingscomplex en lieten zich verbaal gaan tegen Antoine Griezmann en Jordi Alba.

Donderdag werd duidelijk dat Barcelona niet in staat is om het contract van Messi te verlengen door de geldende regels vanuit de Spaanse voetbalbond. Het nieuws sloeg over de hele wereld in als een bom en natuurlijk zijn ook de aanhangers van Barça allesbehalve blij met het vertrek van hun sterspeler. Zo reageerden de aanhangers van Barcelona zich vrijdagochtend af op Griezmann en Alba.

Dat juist deze twee spelers het mikpunt zijn, is geen verrassing. Griezmann weigerde eerder te vertrekken en Alba zou nog niet akkoord gegaan zijn met salarisverlaging. Deze twee acties zijn mede verantwoordelijk voor het feit dat de club Messi geen nieuw contract aan kan bieden, redeneren de fans.  De Franse aanvaller krijgt de schuld van het vertrek van Messi, roepen de fans op beelden die Deportes Cuatro vrijdagmorgen deelt. "Messi vertrekt dankzij jou!", klinkt het in het Catalaans. Ook linksback Alba kan rekenen op de nodige verwensingen. De supporters laten weten dat Alba na het vertrek van Messi ook snel zijn biezen moet pakken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie