Breaking news

PSV weet weer niet te winnen van Heerenveen: Ajax winnaar van het weekend

'Overmars zou het diep in z'n hart willen, maar dikke streep door Bazoer bij Ajax'

'Overmars zou het diep in z'n hart willen, maar dikke streep door Bazoer bij Ajax'

Gepubliceerd: zaterdag 7 augustus 2021 om 08:54za 07-08-2021 om 08:54

Riechedly Bazoer heeft een transferwens uitgesproken bij Vitesse, maar is nog altijd niet vertrokken uit Arnhem. De Telegraaf weet dat Olympique Marseille vooralsnog niet heeft doorgepakt. Een terugkeer naar Ajax is geen optie.

"Daar is een heel dikke streep doorheen gezet", zegt clubwatcher Mike Verweij in de voetbalpodcast van de krant. "Dat heeft ook met zijn vertrek te maken. Dat ging niet heel goed, daar ging een ruzie aan vooraf. Ik denk dat Marc Overmars het diep in zijn hart wel zou willen. Het is toch een mislukt projectje geweest. Hij is op heel jonge leeftijd van PSV naar Ajax gekomen, maar het is niet realistisch. Bovendien heeft Ajax nu Gravenberch, die Bazoer al lang heeft doen vergeten."

De Telegraaf meldde vorige maand dat Vitesse een bod van vier miljoen van Marseille op de zesvoudig Oranje-international had geweigerd. De Fransen pakten daarna niet meer door. l'OM zou bovendien niet ruim in het geld zitten, al is er nu wel concrete belangstelling voor FC Volendam-verdediger Micky van de Ven. "Daar zal Bazoer ook wel een beetje van opkijken, hoe dat precies zit", stelt verslaggever Jeroen Kapteijns.

De 24-jarige Bazoer was donderdag de uitblinker in het duel met Dundalk, maar kon een remise in de derde voorronde van de Conference League niet voorkomen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws