'PSV wil Sambo-dossier afronden: Twente en AZ hebben belangstelling'

'PSV wil Sambo-dossier afronden: Twente en AZ hebben belangstelling'

07-08-2021 16:41
95

PSV wil dit weekend nog een akkoord over contractverlenging sluiten met Shurandy Sambo, weet het Eindhovens Dagblad. De negentienjarige rechtsback lijkt bovendien aan een Eredivisie-club uitgeleend te worden, zodat hij meters op het hoogste niveau kan maken.

Zoals het er nu naar uitziet, is Sambo aan het einde van dit seizoen transfervrij, maar PSV is al langer bezig met contractverlenging. De back mocht in de laatste speeldag van het vorige seizoen zijn Eredivisie-minuut maken. Vrijdagavond speelde hij met Jong PSV mee tegen FC Dordrecht, maar het lijkt erop dat hij de Keuken Kampioen Divisie binnenkort inruilt voor de Eredivisie. Een akkoord tussen beide partijen is er nog niet, maar volgens het ED ligt er een contract voor 'meerdere jaren' klaar.

Als hij inderdaad bijtekent, ligt het dus in de lijn der verwachting dat Sambo direct verhuurd wordt. FC Twente en AZ hebben belangstelling voor de rechtsback. De Tukkers lijken de beste papieren te hebben, aangezien PSV in principe geen spelers naar een concurrerende club wil sturen.