NAC grijpt naast Vente en broedt op nieuwe poging voor veelbesproken Azarkan

NAC grijpt naast Vente en broedt op nieuwe poging voor veelbesproken Azarkan

07-08-2021 17:38
21

De veelbesproken Marouan Azarkan is volgend seizoen mogelijk weer bij NAC Breda te bewonderen. De Bredanaars huurden hem vorig seizoen al van Feyenoord en overwegen dat nu opnieuw te doen, bevestigt trainer Edwin de Graaf.

Azarkan stond onlangs in het middelpunt van de belangstelling: Feyenoord meldde per abuis dat de negentienjarige aanvaller bij Excelsior gestald zou worden, terwijl er nog geen sprake was van een beklonken transfer. "Hij heeft meerdere clubs voor het uitkiezen", liet Excelsior-directeur Nick Kersten weten.

NAC is dus één van de gegadigden: de vorige NAC-periode smaakt volgens De Graaf naar meer. "Een interessante speler. Ik ken hem van vorig seizoen en uit de jeugd van Feyenoord. Hij is een optie", beaamt de hoofdtrainer in gesprek met BN DeStem. "We bekijken wat de mogelijkheden zijn."

De West-Brabanders hadden ook een andere speler van Feyenoord op het oog, maar visten achter het net. Dylan Vente werd vorig seizoen door Feyenoord verhuurd aan Roda en is nu definitief naar Kerkrade verhuisd, ondanks de interesse van NAC. "Wij hebben ons verhaal gedaan en aangegeven waarvoor hij in aanmerking kwam. Uiteindelijk kiest hij iets anders", aldus De Graaf.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s