Perez prijst drie Feyenoord-talenten: Die moet wel echt verdomd goed zijn

Perez prijst drie Feyenoord-talenten: "Die moet wel echt verdomd goed zijn"

Gepubliceerd: maandag 9 augustus 2021 om 07:58ma 09-08-2021 om 07:58

Feyenoord verraste zondag met een spectaculaire 2-1 oefenzege op Atlético Madrid. Kenneth Perez raakte in De Kuip onder de indruk van drie jeugdige spelers: Antoni Milambo, Lennard Hartjes en Ramon Hendriks.

"Milambo en Hartjes bevielen mij wel, maar Hendriks ook", zei Perez bij ESPN. "Hendriks heeft snelheid en fysieke kracht, alleen staat hij niet op de juiste positie. Ik neem aan dat hij geen rechtsback is? Misschien kan Arne Slot hem beter in het centrum zetten."

Perez vond dat de Feyenoord-talenten, die in de tweede helft in het veld kwamen tegen Atlético, 'het leuk deden'. "De rol van Leroy Fer (viel ook in, red.) vond ik ook heel mooi om te zien. Hij vond het eigenlijk wel leuk om met die jongens te spelen. Hij was ze continu aan het coaches, oppeppen en high fives aan het geven. Hij kan de rol van de teleurgestelde basisspeler spelen, maar was juist heel erg met die jongens bezig."

Wel plaatst de Deense analist van ESPN een kanttekening: Hartjes (18) komt fysiek nog tekort. "Die moet wel echt verdomd goed zijn, want hij is heel klein. Maar hij is comfortabel aan de bal, net als Milambo."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws